Vi erbjuder

Snittblommor i säsong

Enflo trädgårdar har en egen småskalig snittblomsodling i Bromma där snittblommor drivs upp från frö, helt giftfritt och utan uppvärmda växthus. Blommorna får växa och utvecklas i takt med säsongen, skördas i precis rätt stadie och erbjuds sedan våra kunder, dels i Bromma och dels i vår pop-up butik på Kungsholmen.

Aktuella försäljningstider finner du på vår instagram @enflotradgardar.se. Du kan även förboka buketter via kontaktformuläret.

Plantor

Enflo trädgårdar driver upp egna plantor som finns till försäljning dels i Bromma och dels i vår pop-up butik på Kungsholmen. Vi erbjuder både snittblomsplantor och plantor som passar att plantera i kruka på altan eller balkong. Aktuella försäljningstider och sortiment finner du på vår instagram @enflotradgardar.se. Du kan även förboka plantor via kontaktformuläret.

Flor i säsong

Vi erbjuder vackra och gedigna stålkorgar från Korbo färdigplanterade med flor i säsong. I korgen sätts en utbytbar planteringskasse som Enflo trädgårdar fyller med det flor som är i säsong just nu. När det är dags att byta flor beställer du en ny kasse från oss som enkelt byts ut mot den gamla. Krispiga tulpaner och näpna penseer till våren, buskiga rosenskäror, svävande jätteverbenor eller ståtliga eukalyptus till sommaren, färgsprakande alunrot till hösten och vintergrönt med slingor till den mörka årstiden. Korgarna finns i flera storlekar och kan köpas med eller utan växter i. Korgar och/eller planteringskasse hämtas upp i Bromma alternativt i vår pop-up butik på Kungsholmen. Plantorna vi använder kommer i möjligaste mån från vår egna lokala odling i Bromma. Korgar kan bokas via kontaktformuläret.

Bin 16 liter i galvaniserat stål
Endast korg 890 kr
Korg och flor i säsong från 1190 kr
Påfyllnadsflor i säsong från 390 kr
Korg 24 liter i galvaniserat stål
Endast korg 990 kr
Korg och flor i säsong från 1390 kr
Påfyllnadsflor i säsong från 490 kr
Korg 35 liter i galvaniserat stål
Endast korg 1190 kr
Korg och flor i säsong från 1690 kr
Påfyllnadsflor i säsong från 590 kr

Fler storlekar på förfrågan.

Trädgårdsrådgivning

Enflo trädgårdar erbjuder trädgårdsrådgivning med växtförslag som passar just din trädgård och dina behov. Kanske behöver din rabatt en omgörning eller vill du ha förslag på nya häckar och träd? Vill du ha altanen inredd med växter eller vill du ha en lökplan för så lång blomning som möjligt? Kanske är du sugen på att anlägga en köksträdgård eller en egen snittblomsodling för husbehov? Kontakta oss med dina funderingar så får du ett skräddarsytt förslag på vad vi kan erbjuda dig.

Kurser och workshops

Enflo trädgårdar erbjuder skräddarsydda workshops i snittblomsodling till privatpersoner, företag, möhippor etc. Vi går igenom vad man ska tänka på vid frösådd, olika odlingstekniker, formkategorier för en komplett bukett mm. Vad är det egentligen för skillnad på ”hardy annuals”, ”half hardy annuals” och ”tender annuals” och varför är det viktigt att veta vad som är vad? Vad är det bästa skördestadiet för olika blommor och hur ger jag dem bäst vasliv? Vi erbjuder även förbokade självplock i vår egna småskaliga odling i Bromma. Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.